joi, 30 septembrie 2010

30.09.2010
SCMD versus Presedintele Romaniei si Curtea Constitutionala
De peste un an de zile Curtea Constitutionala se dovedeste a fi ca si Guvernul – o anexa a gandirii prezidentiale:

* A validat insultele nemeritate care au fost aduse tuturor categoriilor de militari;
* Prin Legea 329/2009, ne-a limitat dreptul la munca si la proprietate;
* Prin Legea 119/2010 ne-a desfiintat pentru trecut, prezent si viitor statutul de militar si ne-a luat cu totul dreptul la munca si la proprietate, consfintind decimarea noastra. Pensia este un drept castigat, drept patrimonial, drept de proprietate, etc., pentru toata lumea, mai putin pentru noi.
* Prin HG 735/2010, ni s-a luat si dreptul la petitie.

In fapt, noi, militarii, mai avem un singur drept – acela de a muri cum vrem noi. Nu cum vor ei, adica prin infometare, prin frig, prin lipsa de medicamente.
Curtea Constitutionala ne-a privat de dreptul suprem - dreptul la viata. Pentru toate acestea, ca si pentru ticalosia pe care acum o pune la cale, aceea de a legitima frauda Robertei Anastase si de a definitiva distrugerea noastra ca militari, prin acceptarea articolelor din Legea sistemului unitar de pensii, care ne privesc, fiind anticonstitutionale si antieuropene, anuntam ca vom trimite tuturor Filialelor, in scop de multiplicare si actiune, doua tabele:

* Primul vizeaza, in baza Art. 150 din Constitutia Romaniei, strangerea a 500.000 de semnaturi, in 25 de judete, pentru sustinerea unei initiative legislative de revizuire a Constitutiei, vizand demiterea Presedintelui Romaniei prin referendum;
* Cel de-al doilea, similar, vizeaza desfiintarea Curtii Constitutionale ;


Intrucat ticalosiile comise impotriva noastra nu pot fi cuantificate decat de decenii de detentie, ii vom urmari ca persoane vinovate pe magistratii care au declarat constitutionale aberatiile legislative mentionate. Ii vom urmari in justitie, in tara si in afara, pana cand isi vor plati ticalosia.
Rugam Birourile Operative ale filialelor SCMD sa multiplice cele doua tabele pe care le vor primi si sa le imparta fiecarui membru de sindicat, astfel incat fiecare sa aduca un numar minim de 50 de semnaturi de adeziune la fiecare dintre aceste initiative.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor Linkuri de întoarcere către această postare
Comunicat al Departamentului Juridic al SCMD

1. Prin Sentinta civila nr. 338 din 28.09.2010, Curtea de Apel Cluj a hotarat suspendarea executarii HG nr 735/21 iulie 2010 pentru recalcularea pensiilor stabilite potrivit legislatiei privind pensiile militare de stat, a pensiilor politistilor si ale functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor.
2. In Dosarul nr. 7130/2/2010 de la Curtea de Apel Bucuresti, la termenul de judecata din 29.09.2010, cu acelasi obiect, avocatul SCMD a solicitat renuntarea la judecata si a rugat instanta sa ia act de sentinta nr. 338 a Curtii de Apel Cluj.
3. In celelalte doua actiuni ale SCMD la alte instante din tara, de suspendare a executarii HG 735/2010 se va proceda in acelasi mod ca la Bucuresti.
4. Sentinta civila nr. 338/28.09.2010 a Curtii de Apel Cluj este definitiva dar revocabila, fiind supusa recursului in termen de 15 zile, recurs la care guvernul Romaniei, in mod cert nu va renunta. In aceasta situatie, intreaga forta juridica a SCMD se va indrepta spre sustinerea mentinerii sentintei juste a Curtii de Apel Cluj in fata recursului Guvernului Romaniei.
5. Efectul juridic imediat al Sentintei civile nr. 338/28.09.2010, notificata si catre MapN, MAI si SRI, este acela de incetare a executarii HG 735, deci a oricarui act sau fapt de supunere a pensionarilor proveniti din structurile de aparare, ordine publica si siguranta nationala unor umilinte incredibile, prin incalcarea prevederilor Constitutiei Romaniei, ale statutelor profesionale ale acestor categorii, ale legislatiei europene, a pactelor si tratatelor privind drepturile si libertatile fundamentale ale omului, ale celor mai elementare norme morale si, nu in ultimul rand, prin antiromanismul, minciuna si impostura unor guvernanti vremelnici.


Secretarul General al SCMD,
Col. (r) dr. Constantin MONAC